Rørleggertjenester - Moss Bad og VVS
top
Bad og VVS

Våre tjenester

Vi i Moss Bad og VVS er meget servicevennlige og strekker oss langt for å imøtekomme vår kunders ønsker. Vi har en lys og trivelig butikk på ca 300 m2 med mange flotte utstillinger fra kjente aktører innenfor VVS bransjen.

Vi er en del av kjeden Baderingen, noe som gjør at vi har gunstige priser og ofte mange gode tilbud på møbler og utstyr. Leif Helge Kalvik har over 35 år i bransjen og har meget god kunnskap innenfor rørfag. Sammen med våre kunder finner vi den beste løsningen ut fra kundens behov og ønsker. Våre ansatte vektlegger god service og jobber alltid for å få fornøyde kunder.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til vår butikk!

Rørleggertjenester

Vi jobber med bad, varmeløsninger, ventilasjon, miljø- og sanitæranlegg i bolig- og næringsbygg for kunder i Moss og omegn. Tilgang og riktig anvendelse av vannressursene er viktig for å sikre et trygt, behagelig og effektivt miljø i hjemmet eller på arbeidsplassen. Vannskader, lekkasjer og ineffektive anlegg kan være kostbart og tidkrevende. Vårt viktigste oppdrag er derfor å levere en trygg og solid jobb etter gjeldende forskrifter og regler.

Leif Helge Kalvik har over 35 år i bransjen og har meget god kunnskap innenfor rørfag. Sammen med våre kunder finner vi den beste løsningen basert på behov og ønsker.

Vi hjelper deg med:

  • Oppgradering av små og store baderom
  • Installasjon av ny dusj eller badekar
  • Reparasjon av skader på rør og baderomsmøbler
  • Åpning av tette avløp
  • Installasjon av lekkasjesikring
  • installasjon av toalett og blandebatterier
  • Rådgivning angående valg av riktige baderomsmøbler
  • Tegning og planlegging av ditt nye bad
Moss Bad og VVS

Har du planer om å renovere eller oppgradere badet?

Oppussing av bad kan være en omfattende og krevende prosess. Om jobben ikke gjøres riktig kan det få store økonomiske konsekvenser. Selv om man ser på seg selv som praktisk med god kunnskap, anbefaler vi ikke privatpersoner å ta fatt på en slik jobb selv. Forsikringsselskaper og fagfolk mener den beste garantien for å forhindre skader er å få autoriserte fagpersoner til å utføre ønsket arbeid.

Moss Bad er VVS har lang erfaring med å levere totalløsninger av bad, vaskerom og våtrom. I samarbeid med Rasjonell VVS tilbyr vi totalrenovering, modernisering og nye baderomsløsninger for bolig, hytte og næringsbygg. Oppgraderinger og planlegging av nye bad kan for mange oppleves som en omfattende prosess med mange involverte parter. Vi ønsker å gjøre det enkelt for kundene våre og tilbyr derfor totalløsninger, slik at du kun har en part å forholde deg til.

Gratis befaring og rådgivning

Vi er svært opptatt av at alle kunder blir godt ivaretatt og oppnår ønsket resultat. Vi tilbyr derfor gratis befaring og rådgivning i forbindelse med ditt prosjekt.

Kontakt oss

Er det noe du lurer på? Send inn skjema så tar vi kontakt så fort som mulig.